در شرح ایمپلنت دندانی می توان اشاره کرد که ایمپلنت یک نوع پایه فی از جنس تیتانیوم است که با بدن ما انسان ها دارای سازگاری کامل است و یک جایگزین ثابت و دائمی برای دندان از دست رفته به شمار می رود. و دندانپزشک آن را به جای دندان از دست رفته در استخوان فک فرد قرار می دهد و سپس درلابراتوار تاج و روکش دندان تهیه شده و بر روی آن قرار داده می شود.

مراقبت های بعد از ایمپلنت دندان

مزایای ایمپلنت دندان

  • نوین ترین روش جایگزینی دندان
  • دوام همیشگی
  • افزایش اعتماد به نفس
  • راحتی در صحبت کردن
  • زیبایی چشم گیر در دندان های طبیعی
  • توانایی جویدن مانند دندان طبیعی
  • حفظ دندان های مجاور و استخوان فک بیمار
  • بالا بردن اعتماد به نفس بیمار
  • دوام و ثبات دائمی

مراقبت پس از کاشت ایمپلنت

جهت بالا بردن میزان موفقیت درمان ایمپلنت باید یک سری نکات را رعایت نمود که این نکات در زیر ذکر شده است:

  • فرد باید بعد از کاشت ایمپلنت برای یک روز در اطراف ناحیه عمل شده از مسواک زدن پرهیز کند.
  • بعد از عمل جراحی تقریبا ً برای 8 ساعت دهان خود را نشوید
  • بهتر می باشد که پس از روز جراحی ، از دهان شویه استفاده شود و باید بگوییم که محلول مناسب برای شستشوی دهان ، محلول کلرهگزیدین و روزانه سه مرتبه می باشد و بعد از آن هر روز ، روزی یک مرتبه . اما شستشو با نرمل سالین تا هنگام کشیدن بخیه ها روزانه چندین مرتبه انجام می گردد.
  • فرد باید سعی کند که آب دهان خود را قورت داده و آن را به بیرون تخلیه ننماید زیرا مکیدن و تف کردن سبب تشدید خون ریزی خواهد شد.
  • باید اشاره کنیم که تورم بعد از جراحی یک مسئله طبیعی می باشد تا 72 ساعت بعد از جراحی تورم افزایش پیدا خواهد کرد و سپس به مرور کاهش می یابد و اغلب بعد از یک هفته برطرف می شود. بهتر است برای کاهش تورم از کمپرس آب یخ استفاده شود. برای این کار می توان یخ را به مدت ده دقیقه در محل مورد نظر قرار داده و بعد از 5 دقیقه به بافت استراحت دادو باید این کار را 4 تا 5 مرتبه تکرار نمود. در ضمن جهت کاهش تورم پس از جراحی بالاتر نگه داشتن سر نسبت به بدن در زمان خواب پیشنهاد می شود.
  • باید توجه شود که به وجود آمدن کبودی و بی حسی در اطراف لب و ترشح خونابه بعد از جراحی عادی است و نیاز نیست که با دیدن این مورد نگران شوید. و در ضمن امکان دارد دهان شما بعد از جراحی به مدت چند روز به میزان قبلی باز نگردد.
  • از آنجایی که بعد از جراحی نوشیدن به آسانی امکان پذیر می باشد لذا توصیه می شود که برای 24 ساعت اول از مایعات خنک و پر انرژی استفاده شود اما جهت خوردن باید توجه کرد که اثر بی حسی از بین رفته باشد و همین طور دقت شود که جویدن موجب خونریزی و آسیب به ناحیه جراحی می گردد ، لذا بهتر می باشد که تا 24 ساعت از جویدن خودداری شود.
  • سه روز بعد از جراحی مسواک ویژه ای بنا به تشخیص دندانپزشک در صورت وم در اختیار فرد قرار داده می شود که باید استفاده نماید.
  • در سه روز اول بعد از جراحی ایمپلنت ، فرد باید از سیگار کشیدن ، نوشیدن قهوه و چای خودداری نماید در حالت کلی استفاده ازسیگار ، مواد مخدر و مشروبات الکلی سبب کاهش موفقیت کاشت ایمپلنت می گردد.
  • فرد باید داروهای تجویزی را دقیقا بر اساس دستور پزشک استفاده نماید.

ایمپلنت دندان

چگونگی کاشت ایمپلنت دندان و درمان آن:

نحوه انجام این روش درمانی به این صورت می باشد که نخست ناحیه مورد نظر به صورت موضعی بی حس شده و سپس با توجه به طرح درمان انتخابی و ضخامت استخوان ، ایمپلنت در

ستخوان دندان قرار داده می شود . باید بگوییم که 3 تا 6 ماه زمان نیاز می باشد که ایمپلنت با استخوام پیوند خوبی را برقرار نماید.
بعد از طی دوره پیوند با استخوان ایمپلنت ها پایه و بستری مقاوم را جهت طرح درمان انتخابی فراهم می سازند. تا ساخته شدن پروتز اصلی ، برای راحتی بیمار روی ایمپلنت ، پروتز موقت طراحی می گردد تا فرد بتواند صحبت کردن و جویدن را به صورت موقتی به راحتی انجام دهد.

چگونگی مراقبت و نگهداری پس از کاشت ایمپلنت:

همانند دندان های طبیعی از ایمپلنت های دندانی نیز باید مراقبت های لازم را به عمل آورد ، چون پلاک های باکتریایی سبب عفونت لثه می گردند لذا توصیه می شود از برس های بین دندانی ، نخ دندان ، مسواک واترفلاسر و تجیحا از خمیر دندان ویژه ایمپلنت استفاده شود.
چگونگی مراقبت پس از کاشت ایمپلنت دندانی متشکل از نکاتی مهم در راستای پیشگیری از به وجود آمدن پلاک و باکتری های دندانی است. همچنین مراعات این اصول سبب ایجاد گردش خون در لثه می گردد.

علل پزشکی که از استقرار ایمپلنت ممانعت می کنند:

در صورتی که بیمار مبتلا به امراضی مانند دیابت و یا بیماری های قلبی باشد این مسئله می تواند از کاشت ایمپلنت ممانعت کند . و به غیر از این داشتن سابقه رادیو تراپی ( درمان با اشعه ) از آنجایی که استخوان فرد را شکننده می کند ، لذا مانع از کاشت ایمپلنت دندانی می شود. در ضمن بیماریی هایی که سبب ضعیف شدن سیستم دفاعی بدن فرد می شوند مثل multiple sclerosis در حالت کلی به بیمار اجازه نمی دهند که از این درمان استفاده نماید.

در ضمن باید اشاره داشته باشیم که برخی از بیماری ها که مداوای آن ها با استفاده از داروهای ضد گی خون می باشد به صورت موقت از انجام این عمل جراحی ، یعنی کاشت ایمپلنت دندانی ، جلوگیری می کنند ولی با قطع موقت دارو می توان ایمپلنت دندان را انجام داد .

اما باید بگوییم که خوشبختانه موانعی که مطلق هستد از تعداد کمی برخوردار هستند و به خاطر همین مسائل هم می باشد که پیش از اقدام برای عمل جراحی ایمپلنت دندانی باید حتما سوابق بیماری و داروهای مصرفی بیمار در اختیار دندان پزشک معالج فرد قرار داده شود تا وی بتواند با توجه به سوابق پزشکی فرد اقدام به انجام عمل جراحی ایپملنت فرد بکند.


کاشت ایمپلنت دندان خدمات دندانپزشکی ایمپلنت ,دندان ,، ,جراحی ,فرد ,کاشت ,بعد از ,کاشت ایمپلنت ,می باشد ,از جراحی ,می شود ,کاشت ایمپلنت دندانی ,کاشت ایمپلنت دندانمنبع

جراحی ایمپلنت دندان هوشمند حساس به سنسور

ایمپلنت دندان الکترومغناطیسی اسرائیل جهت کوتاهی روند ادغام ایمپلنت در استخوان

تشخیص عمیق در مشکلات کانال ریشه ایمپلنت دندان به روش 3D

با کاشت ایمپلنت های دندانی اعتماد به نفس بالا تجربه کنید

عملکرد فوری فک کامل ایمپلنت دندان در یک روز

بررسی ایمپلنت و ونیر دندان اقساطی دندانپزشکی تهران

روش ثابت نگه داشتن دندان در دهان ایمپلنت یا دندان مصنوعی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

فروشگاه خرید اینترنتی خرید بهترین سرامیک بر معرفی کالا فروشگاهی گزیده گزینی شبکه فروشگاه آنلاین بهترین نمایندگی اصلی هانیانگ گروه فنی و مهندسی آویژه کولر گازی اجنرال اینورتر شارژ رایگان ایرانسل - سایت شارژ رایگان